Проблемні питання взаємодії слідчого, прокурора з оперативними підрозділами на підставі доручення про проведення негласних слідчих (розшукових) дій - Соколов, О. В.; Соколов, А. В.; Sokolov, O. V. (Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2017)
У статті здійснено аналіз процесуальних та організаційних особливостей надання слідчим, прокурором доручень оперативними підрозділами про проведення негласних слідчих (розшукових) дій та їх виконання, а також обґрунтована доцільність теоретичної розробки зазначеного питання для подальшого використання у вітчизняній нормотворчій діяльності.

The article presents analysis the procedural and organizational features giving the investigator, the prosecutor instructions to the operational units for performing secret investigative (search) actions and their execution, also practicability of the theoretical study of this issue was substantiated for the further use in the national regulatory development activity.

В статье осуществлен анализ процессуальных и организационных особенностей предоставления следователем, прокурором поручений оперативным подразделениям про проведение негласных следственных (розыскных) действий и их выполнения, а также обоснована целесообразность теоретической разработки указанного вопроса для дальнейшего использования в отечественной нормотворческой деятельности.
Соколов О. В. Проблемні питання взаємодії слідчого, прокурора з оперативними підрозділами на підставі доручення про проведення негласних слідчих (розшукових) дій / О. В. Соколов // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.]. – Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2017. – Вип. 79. – С. 124-134.
Keywords: кримінальний процес; доручення; негласні слідчі (розшукові) дії; отримання доказів; криминальный процесс; поручение; негласные следственные (розыскные) действия; получение доказательств; Criminal Procedure; instruction; secret investigative (search) actions; obtaining evidence