Іпотечне кредитування як складова економічної стабільності - Кізлова, О. С.; Кизлова, О. С.; Kizlova, O. S. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У даній статті розглянуті основні положення іпотеки як складової економічної стабільності держави. Встановлено, що однією з важливих передумов іпотечного кредитування — це цивільно-правові заходи здійснення правового регулювання іпотечних відносин, іпотека як складова ринкового механізму господарювання впливає на розвиток реального сектора економіки, сприяє подоланню низки соціальних проблем, активізує інвестиційні процеси.
Кізлова О. С. Іпотечне кредитування як складова економічної стабільності / О. С. Кізлова // Актуальні проблеми держави і права : збірник наук. праць. Вип. 65 / НУ «ОЮА» , редкол. С. В. Ківалов (голов. ред.) та ін., відп. за вип. В. М. Дрьомін. – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – С. 341-348.
Keywords: іпотека; рухоме майно; нерухоме майно; іпотечне кредитування; ипотека; движимое имущество; недвижимое имущество; ипотечное кредитование; mortgage; personal chattels; real estate