Стретчинг у системі фізичного виховання студентів закладів вищої освіти : методичні рекомендації - Антіпова, Жанна Ігорівна; Антипова, Жанна Ігорівна; Барсукова, Тетяна Олександрівна; Шурхал, Людмила Олександрівна (Одеса : Видавець Букаєв Вадим Вікторович, 2021)
У методичних рекомендаціях розкривається роль стретчингу в розвитку рухових здібностей студентів і зміцненні їх здоров'я. Рекомендації складаються з 2 розділів, в яких розкривається історична довідка, значущість введення стретчингу в заняття зі студентами, теоретичні відомості, методика навчання, комплекси вправ. Комплекси вправ призначені для студентів, які захоплені стретчингом — як засобом фізичного виховання і можуть бути використані ними в індивідуальних, групових і самостійних заняттях.
Антіпова Ж. І. Стретчинг у системі фізичного виховання студентів закладів вищої освіти : метод, рек. до індивід., груп. і самост. занять для студ. з. в. о. / Ж. І. Антіпова, Т. О. Барсукова, Л. О. Шурхал. - Одеса : Видавець Букаєв Вадим Вікторович, 2021.- 84 с.
Keywords: історія виникнення стретчингу; вплив стретчингу на ЦНС; методика навчання і спортивних тренувань зі стретчингу; базови стретчингові вправи; для розвітку загальной гнучкості; Research Subject Categories::INTERDISCIPLINARY RESEARCH AREAS::Sports