Особливості початку досудового розслідування за ухилення від сплати аліментів на підставі подань (повідомлень) державної виконавчої служби - Столітній, А. В.; Столитний, А. В.; Stolitnii, A. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2015)
У статті розглядаються актуальні проблеми початку досудового розслідування за фактами ухилення від сплати аліментів на утримання дитини на підставі подань (повідомлень) Державної виконавчої служби України та уникнення випадків реєстрації матеріалів без достатніх даних про кримінальне правопорушення.

Особенности начала досудебного расследования за уклонение от уплаты алиментов на основании представлений (сообщений) государственной службы. В статье рассматриваются актуальные проблемы начала досудебного расследования по фактам уклонения от выплаты алиментов на содержание ребенка на основании представлений (сообщений) Государственной исполнительной службы Украины и избежание случаев регистрации материалов без достаточных данных об уголовном правонарушении.

The features of pre-trial investigation of alimoni payments evasion based on information from state executive service of Ukraine. The article is about the current problems of pre-trial investigation of evasion of alimony payments for child maintenance based on information from State Executive Service of Ukraine and also avoidance of matter registration without sufficient data about a criminal offense.
Столітній А. В. Особливості початку досудового розслідування за ухилення від сплати аліментів на підставі подань (повідомлень) державної виконавчої служби / А. В. Столітній // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва. – Одеса : Юрид. л-ра, 2015. – Вип. 75. – C. 175-181.
Keywords: рішення суду; реєстрація; Єдиний реєстр досудового розслідування; початок досудового розслідування; аліменти; ухилення; відповідальність; решение суда; регистрация; Единый реестр досудебного расследования; начало досудебного расследования; алименты; уклонение; ответственность; judgment; registration; Unified State Register of pre-trial investigation; beginning of pre-trial investigation; alimony; evasion