Васьковський Є. В. про оптимізацію організації та діяльності адвокатури у сфері захисту цивільних прав - Корнієнко, І. В. (Одеса: Фелікс, 2013)
У статті на підставі аналізу наукової спадщини видатного представника одеської школи права Є. В. Васьковського визначено основні результати дослідження вченим історіїї адвокатури з найдавніших часів до початку XX ст.
Корнієнко І. В. Васьковський Є. В. про оптимізацію організації та діяльності адвокатури у сфері захисту цивільних прав / І. В. Корнієнко // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.92-94.
Keywords: Васьковський Є. В.; Історико-правова характеристика праць Є. В. Васьковського; адвокатура; діяльність адвокатури