Трансформація українського суспільства в цифрову еру : матеріали IІI Всеукраїнської науково-практичної конференції, (22 березня 2024 р.) - (:unkn) unknown (My University, 2024)
У збірнику представлено матеріали IІI Всеукраїнської науково-практичної конференції «Трансформація українського суспільства в цифрову еру» (22 березня 2024 року).
Трансформація українського суспільства в цифрову еру : матер. IІI Всеукр. наук.-практич. конф., (22 березня 2024 р.). - Львів–Торунь : Liha-Pres, 2024. -108 с.
Keywords: нова цифрова реальність; трансформація соціальних практик; воєнний стан; медіація; соціальна нерівність; диджиталізація; соціальна психологія; молодь