Правові передумови розвитку фінансових відносин в сфері портової діяльності - Хаймінова, Ю. В.; Хайминова, Ю. В.; Hayminova, Yu. V. (Одеса : Фенікс, 2014)
Розвиток фінансових відносин підприємств портової діяльності здійснюється через фінансовий механізм, важливим фінансовим методом якого є ціноутворення. Розвитку фінансових відносин стивідорних компаній сприятиме правове забезпечення рівноцінних конкурентних умов на ринку портових послуг України.
Хаймінова Ю. В. Правові передумови розвитку фінансових відносин в сфері портової діяльності / Ю. В. Хаймінова // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 406-407.
Keywords: фінансові відносини в сфері портової діяльності; фінансові відносини підприємств морського бізнесу; лібералізація ціноутворення в сфері надання послуг з перевалки вантажу; морські рибні порти; финансовые отношения в сфере портовой деятельности; financial relations in the field of port activities; финансовые отношения предприятий морского бизнеса; financial relations maritime businesses; либерализация ценообразования в сфере предоставления услуг по перевалке груза; liberalization of pricing in the provision of services on cargo transshipment; морские рыбные порты; Sea Fishing Port