Виконавче провадження : навч.-метод. посіб. - Голубєва Неллі; Голубєва Неллі Юріївна; Holubieva Nelli Yu.; Волкова Наталія; Волкова Наталія Василівна; Volkova Nataliia V.; Іліопол Інна; Іліопол Інна Михайлівна; Iliopol Inna M.; Полуніна Ольга; Полуніна Ольга Олександрівна; Polunina Olha O.; et al. (Одеса : Фенікс, 2024)
Видання визначає обсяг знань, що повинен опанувати здобувач, відповідно до вимог освітньо-кваліфікаційної програми майбутнього правознавця з дисципліни «Виконавче провадження», послідовність опанування навчальним матеріалом дисципліни з урахуванням міждисциплінарних зв’язків, методичні рекомендації щодо проведення практичних занять, завдання для самостійної роботи, складові оцінювання знань здобувачів, список рекомендованої літератури. Навчально-методичний посібник розрахований на здобувачів і науковопедагогічних працівників вищих юридичних навчальних закладів
Виконавче провадження : навч.-метод. посіб. для здобу вачів денної та заочної форми навч. Нац. ун-ту «Одес. юрид. академія», галузь знань – 08 «Право», спец.– 081 «Право» [Електронне видання] / Н. Голубєва, Н. Волкова, І. Іліопол, О. Полуніна, В. Притуляк, І. Яніцька. – Одеса : Фенікс, 2024. – 118 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27817
Keywords: виконавче провадженння; примусове виконання судових рішень; державний виконавець; приватний виконавець; enforcement of decisions; private performers; enforcement proceedings