Рекомендовані наукові статті для студентів 4 курсу з навчальної дисципліни "Математичні методи в психології " - (:unkn) unknown (Одеса, 2020)
Рекомендовані наукові статті під час вивчення навчальної дисципліни "Математичні методи в психології" для студентів 4 курсу: Татьянчиков А.О. Динаміка факторів адаптації підлітків на етапі переходу до навчання в основній школі / А.О. Татьянчиков // Наука і освіта. – 2016. – №7. – С. 20 – 25.; Татьянчиков А. О. Динаміка шкільної тривожності учнів на етапі переходу до навчання в основній школі / А. О. Татьянчиков // Вісник Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Серія : Психологія. - 2013. - № 1065, Вип. 52. - С. 156-159.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Psychology; математичні методи в психології; Татьянчиков А. О.