Завдання кримінального права: реальні та проголошенні - Стрельцов, Є. Л. (Одеса, 2016)
В статті розглянуті проблеми та завдання, які виникли внаслідок внесення до кримінального законодавства України суттєвих змін і доповнень, обгрунтовано доцільність новел, спрямованих на імплементацію у вітчизняне законодавство кращого європейського досвіду, наголошено на необхідності негайного усунення допущених порушень основоположних принципів кримінального права та правил законодавчої техніки.
Стрельцов Є. Л. Завдання кримінального права: реальні та проголошенні / Є. Л. Стрельцов // Актуальні проблеми теорії кримінальної законотворчості та практики правозастосування: матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Одеса, 27 груд. 2016 р.) / відпов. ред. д.ю.н., професор В. О. Туляков ; упор.: В. О. Туляков, Ю. Ю. Коломієць, О. В. Степаненко ; НУ«ОЮА», Каф. крим. прав., Одеський місцевий осередок ГО «Всеукраїнська асоціація кримінального права». – Одеса, 2016. – С. 81-85.
Keywords: кримінальне право; кримінальне законодавство; завдання кримінального права; реформування; джерела кримінального права