Актуальні проблеми судового права : матеріали ХІ міжнародної науково-практичної конференції (24 квітня 2026 р.) - (:unkn) unknown (Харків : Право, 2026)
Збірник містить матеріали Одинадцятої міжнародної науково-практичної конференції з актуальних проблем судового права, у якій взяли участь відомі вітчизняні та зарубіжні науковці та практики. Організаторами заходу виступили кафедра кримінального процесу Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, кафедра юстиції ННІ права Київського національного університету імені Тараса Шевченка, кафедра організації судових, правоохоронних органів та адвокатури Національного університету «Одеська юридична академія», Німецько-Українське об’єднання юристів і ГО АПЦ «Стале правосуддя». В основу видання покладено доповіді, виголошені учасниками конференції, які торкаються різноманітних аспектів судового права.
Актуальні проблеми судового права : матеріали XI міжнар. наук.-практ. конф. (24 квіт. 2026 р.). Харків, 2026. 446 с. URL: https://hdl.handle.net/11300/33449
Keywords: судове тлумачення; казуальне тлумачення; норми права; суддівський розсуд; правозастосування; судова практика; верховенство права; правова визначеність; справедливий суд; суддівська дискреція; юридична аргументація; тлумачення права; judicial interpretation; casuistic interpretation; legal norms; judicial discretion; law enforcement; judicial practice; rule of law; legal certainty; fair trial; judicial reasoning; legal argumentation; interpretation of law