Тактичні прийоми адвоката при обранні, призначенні та продовженні строку запобіжних заходів - Шідловська, І. С. (Одеса: Юридична література, 2015)
В статті окреслено та розкрито тактичні прийоми адвоката при обранні, призначенні та продовженні строку запобіжних заходів. Проаналізовано основні напрямки та підходи щодо вивчення вказаної проблематики.
Шідловська І. С. Тактичні прийоми адвоката при обранні, призначенні та продовженні строку запобіжних заходів / І. С. Шідловська // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 269-271. кримінальне
Keywords: кримінальне провадження; адвокат; захисник; помилка; запобіжні заходи; досудове розслідування; тактика захисту; клопотання