Сучасні проблеми фармакології, косметології та аромології : Матеріали ХI науково-практичної конференції, присвяченій 100-річчю з дня народження професора Людмили Йосипівни Алейникової (1923—1981), видатного українського лікаря, кардіолога, заслуженого діяча науки, Дню Фармацевта України (16.09.2023) та Всесвітньому Дню фармацевта (25.09.2023). Одеса, 22 вересня 2023 р. - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2023)
У збірнику представлені доповіді і повідомленння, подані на ХІ науково-практичну конференцію «Сучасні проблеми фармакології, косметології та аромології», присвяченій 100-річчю з дня народження професора Людмили Йосипівни Алейникової (1923 — 1981), видатного українського лікаря, кардіолога, заслуженого діяча науки, Дню Фармацевта України (16.09.2023) та Всесвітньому Дню фармацевта (25.09.2023), яка відбулася в Міжнародному гуманітарному університеті 22 вересня 2023 р.
Сучасні проблеми фармакології, косметології та аромології : Матер. ХI наук. практич. конф., присвяч.100-р. з дня народ. проф. Людмили Йосипівни Алейникової (1923—1981), видат. укр. лікаря, кардіолога, засл. діяча науки, Дню Фармацевта України (16.09.2023) та Всесвітньому Дню фармацевта (25.09.2023). Одеса, 22 вересня 2023 р. ; Факультет стоматології і фармації. – Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2023. – 105 с.