Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Управління якістю готельно-ресторанних послуг" - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-тет, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус «Управління якістю готельно-ресторанних послуг» 2025. 2. Тітомир Л. А. Конспект лекцій «Управління якістю готельно-ресторанних послуг». 3. Тітомир Л. А. Методичні рекомендації до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Управління якістю готельно-ресторанних послуг». 4. Тітомир Л. А. Методичні рекомендації до до виконання самостійних робіт «Управління якістю готельно-ресторанних послуг». 5. Питання до іспиту. 6. Питання до практичних робіт. 7.Тематика та питання до самостійних та індивідуальних робіт.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Управління якістю готельно-ресторанних послуг" ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/30901