Питання передбачуваності кримінально-правових норм у нещодавніх рішеннях Європейського суду з прав людини за статтею 7 Європейської Конвенції - Сорочинський, М. Г. (Одеса, 2016)
У статті досліджено питання передбачуваності кримінально-правових норм у нещодавних рішеннях Європейського суду з прав людини за статтею 7 Європейської Конвеції.
Сорочинський М. Г. Питання передбачуваності кримінально-правових норм у нещодавніх рішеннях Європейського суду з прав людини за статтею 7 Європейської Конвенції / М. Г. Сорочинський // Кримінально-правова політика України у дискурсі рішень Європейського суду з прав людини: матер. міжнар.наук.-практ. інтернет-конф., (м. Одеса, 22 квітня 2016 р.) / Одеса, 2016. – С. 17-23.
Keywords: Європейська конвенція про захист прав людини й основоположних свобод; Європейський суд з прав людини; кримінально-правові норми; ст. 7 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод