Міжнародний захист прав людини : навчально-методичні рекомендації для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня; галузь знань - 08 «Право», спеціальність - 081 «Право» - Волощук, Оксана Троянівна; Волощук, О. Т.; Ступак, М. Г. (Чернівці, 2024)
Навчально-методичні рекомендації містять програму навчальної дисципліни «Міжнародний захист прав людини»; теми і плани лекційних занять; методичні рекомендації по вивченню та викладанню даної дисципліни – теми і плани семінарських занять; варіанти завдань для самостійного вивчення курсу; а також перелік рекомендованої літератури. Матеріал систематизований таким чином, щоб забезпечити засвоєння курсу, який викладається в юридичних вищих навчальних закладах. Для студентів юридичних вузів, викладачів, аспірантів.
Волощук О. Т. Міжнародний захист прав людини : навч.-метод. реком. для здоб. вищої освіти першого (бакалавр.) рівня; галузь знань - 08 «Право», спеціальність - 081 «Право» / Укл.: Волощук О. Т., Ступак М. Г. - Чернівці, 2024. - 64 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29423
Keywords: джерела міжнародного права; діяльність міжнародних організацій; звернення до міжнародних правозахисних інституцій; імплементація міжнародних стандартів прав людини; національне законодавство