Роль соціальних медіа у формуванні соціальної солідарності - Молдованенко, А. О. (Одеса, 2016)
В статті розглядаються соціальні медіа у формуванні соціальної солідарності. Зазначено, що соціальні медіа - це сучасний інструмент прояву соціальної солідарності в суспільстві.
Молдованенко А. О. Роль соціальних медіа у формуванні соціальної солідарності / А. О. Молдованенко // Людина, суспільство, політика : актуальні виклики сучасності: матеріали III Міжнародної наук.-практ. конф. (м. Одеса, 12-13 лютого 2016 р.) за заг. ред. Д. В. Яковлева. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2016.– С. 66-69.
Keywords: соціальні медіа; соціальна солідарність; суспільство; інформація