Маркетингові інструменти в створенні та просуванні програмних продуктів - Трофименко, Олена Григорівна; Трофименко, О. Г.; Trofymenko, Olena H.; Антіпіна, Н. С. (Харків : ННППІ УІПА, 2024)
В роботі проаналізовано роль маркетингових інструментів у створенні та просуванні програмних продуктів. Як і будь-яка частина успішного бізнесу, маркетинг програмного продукту має бути зосереджений на клієнті. Успішна маркетингова стратегія складається з трьох компонентів: розуміння цільової аудиторії, знання своїх конкурентів і просування. Це означає, що поки існує програмний продукт потрібно постійно займатися його підтримкою, перевіряти відгуки клієнтів, оновлювати та покращувати функціонал. The paper analyzes the role of marketing tools in the creation and promotion of software products. Like any part of a successful business, software product marketing must be customer focused. A successful marketing strategy consists of three components: understanding your target audience, knowing competitors, and promotion. It is necessary to constantly maintain it, check customer feedback, update and improve functionality.
Трофименко О. Г. Маркетингові інструменти в створенні та просуванні програмних продуктів / О. Г. Трофименко, Н. С. Антіпіна // Актуальні тенденції розвитку освіти, науки та технологій : матер. VІІ міжнар. наук.-практ. конф. (Харків-Бахмут, 15 травня 2024 р. ). - Т. 2. - С. 84-86. URL: https://www.nnppi.in.ua/index.php/abit/2-uncategorised/270-naukovi-konferentsiyi
Keywords: програмне забезпечення; маркетинг програмних продуктів; маркетингові інструменти; маркетингова стратегія; маркетинг у соціальних мережах; SMM; оптимізація під пошукові запити користувача; SEO; software; marketing of software products; marketing tools; marketing strategy; Social Media Marketing; Search Engine Optimization