Регулювання складних соціальних процесів у міжнародному та національному праві - Стрельцов, Євген Львович; Стрельцов, Евгений Львович; Streltsov, Ievgen Lvovych (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
У статті аналізуються проблеми регулювання, за допомогою положень міжнародного та національного права, складних соціальних процесів, пов'язаних з охороною прав та свобод людини і громадянина.

В статье анализируются проблемы регулирования, с помощью положений международного и национального права, сложных социальных процессов, связанных с охраной прав и свобод человека и гражданина.

The article represents the analysis of issues concerning the regulation of complicated social processes in the area of protection of human rights and liberties with references to provisions of international and domestic laws.
Regulation of Complex Social Processes in International and National Law
Стрельцов Є. Регулювання складних соціальних процесів у міжнародному та національному праві / Є. Стрельцов // Юридичний вісник = Юридический вестник = Law Herald. – 2014. – № 1. – С. 249-255.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; глобальне право; міжнародне право; національне право; права, свободи й обов’язки людини і громадянина; глобальное право; международное право; национальное право; права, свободы и обязанности человека и гражданина; global law; international law; national law; rights, freedoms and duties of man and citizen