Особливості кримінально-виконавчих засад протидії організованій злочинності в Україні - Конопельський, В. Я.; Конопельский, В. Я.; Konopelskyy, V. Y. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
У статті на підставі аналізу сучасних нормативно-правових актів та наукових підходів, пов’язаних зі змістом кримінально-виконавчої політики України, визначено роль і місце принципу диференціації та індивідуалізації виконання покарань під час її формування, а також запропоновано науково обґрунтовані шляхи вирішення існуючих проблем з означеної тематики дослідження.
Конопельський В. Я. Особливості кримінально-виконавчих засад протидії організованій злочинності в Україні / В. Я. Конопельський // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 73. – С. 468-475.
Keywords: кримінально-виконавча політика; політика у сфері боротьби зі злочинністю; принцип диференціації та індивідуалізації виконання покарань; засуджений до позбавлення волі; виправні колонії; дільниці виправних колоній; уголовно-исполнительная политика; политика в области борьбы с преступностью; принцип дифференциации и индивидуализации исполнения наказаний; осужденный к лишению свободы; исправительные колонии; участки исправительных колоний; penal policy; the policy in fight against crime; principle of differentiation and individualization penitentiary; sentenced to imprisonment; penal colony; penal station