"Великі дані" (BIGDATA) та перспективи політичної соціології: український вимір - Полтораков, О. Ю.; Щиголь, І. В. (Одеса, 2017)
В статті розкрито результати своєрідно відносно цілісного, динамічного та багатовимірного "відкритого" соціологічного портрету державної та політичної еліти України в широкій контекстній системі її політико-соціальних та інших зв'язків з українським суспільством. Це відкрило похідні можливості для проведення суміжних і компаративних досліджень в загальному контексті політичної соціології, зокрема електоральної її складової, а також соціології еліт тощо.
Полтораков О. Ю., Щиголь І. В. "Великі дані" (BIGDATA) та перспективи політичної соціології: український вимір / О. Ю. Полтораков, І. В. Щиголь // VІІ Національний конвент: матеріали VІІ Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Одеса, 21-22 квітня 2017 р.). / за загальною редакцією Телешуна Я. С. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2017. – С. 173-177.
Keywords: технологічні новації; держава; політична соціологія; перспективи; українське суспільство