Проблематика процесу кодифікації екологічного права: досвід країн ЄС - Бадурич, Іван Миколайович (Одеса: Юридична література, 2017)
Стаття присвячена дослідженню екологічного законодавства України з погляду перспективи його систематизації. Здійснено дослідження наявних пропозицій щодо створення Екологічного кодексу України, а також проаналізовано досвід іноземних країн, де подібні нормативні акти успішно функціонують.
Бадурич І. М. Проблематика процесу кодифікації екологічного права: досвід країн ЄС / І. М. Бадурич // Забезпечення прав суб'єктів у аграрних, земельних екологічних та природоресурсних відносинах: матеріали університетської інтернет-конференції для студентів 4-го та 5-го курсів Національного університету «Одеська юридична академія» (м. Одеса, 27 листоп. 2017 р.) відп. ред.: Т. Є. Харитонова та ін.; Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.». — Одеса : Юридична література, 2017 . – С. 18-19.
Keywords: Екологічне право; екологічне законодавство; кодифікація; Екологічний кодекс; К