Категорії «приватне право», «цивільне право України» та «цивільне законодавство України»: до проблеми співвідношення - Харитонов, Є. О.; Харитонов, Е. О.; Kharitonov, E. O. (Одеса : Юридична література, 2012)
У статті розглядаються проблемні питання визначення поняття та характеристики базових категорій «приватне право», «цивільне право України» та «цивільне законодавство України», а також аналізується наявність у них спільних рис та відмінностей між ними. В статье рассматриваются проблемные вопросы определения понятия и характери-стики базовых категорий «частное право», «гражданское право Украины» и «граждан-ское законодательство Украины», а также анализируется наличие у них общих черт и различий между ними. The article deals with the problems of definition and characteristics of the basic categories of «private law», «civil law of Ukraine» and «civil legislation of Ukraine». Also author analyzed common features and differences between them.
Харитонов Є. О. Категорії «приватне право», «цивільне право України» та «цивільне законодавство України»: до проблеми співвідношення. / Є.О. Харитонов // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія» : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; відпов. за вип. В. М. Дрьомін ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Т. 12. – С.157 - 169
Keywords: приватне право; цивільне право; цивільне законодавство; акти законодавства; договір; звичай; частное право; гражданское право; гражданское законодательство; акты законодательства; договор; обычай; private law; civil law; civil legislation; acts of legislation; contract; custom