Фінансові основи місцевого самоврядування : стан конституціно-правового закріплення в Україні та зарубіжних країнах - Якимчук, Наталія Яківна; Якимчук, Наталья Яковлевна; Jakimchuk, Natal'ja (My University, 2013)
The state of the constitutionally-legal fixing of financial principles of local self- government of Ukraine and foreign countries is investigated in this article. Offered ways of perfection of national legislation.
Якимчук Н. Я. Фінансові основи місцевого самоврядування : стан конституціно-правового закріплення в Україні та зарубіжних країнах / Н. Я. Якимчук // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія» : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; відпов. за вип. В. М. Дрьомін ; МОН України, НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2013. – Т. 13. – С. 293-303.
Keywords: фінансові ресурси; місцеві бюджети; місцеве самоврядування; фінансова основа місцевого самоврядування; финансовые ресурсы; местные бюджеты; местное самоуправление; финансовая основа местного самоуправления; financial resources; local budgets; local self-government; financial basis of local self-government