Щодо розмежування нагляду та контролю - Хамходера, О. П. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті сформульовано бачення проблем пов'язаних із правовим розмежуванням понять контроль та нагляд.
Хамходера О. П. Щодо розмежування нагляду та контролю / О. П. Хамходера // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.48-50.
Keywords: контроль; нагляд; законодавство; розмежування; контрольно-наглядова діяльність