Guide to Home Reading: Short Stories for English Practice : Практикум з англійської мови для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 03 «Гуманітарні науки» спеціальності 035 «Філологія» - Пеліван, Оксана Костянтинівна; Пеліван, О. К. (Одеса : Олді+, 2024)
Практикум Guide to Home Reading: Short Stories for English Practice призначений для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 03 «Гуманітарні науки» спеціальності 035 «Філологія». У практикумі пропонується комплекс вправ для виконання на практичних заняттях з англійської мови та для самостійної роботи при підготовці до практичних занять. Комплекс вправ спрямований на ознайомлення здобувачів вищої освіти з новелами англійських та американських письменників та розвинення навичок говоріння, перекладу, роботи з художнім текстом у комунікативному аспекті.
Пеліван О. К. Guide to Home Reading: Short Stories for English Practice : Практикум з англійської мови для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 03 «Гуманітарні науки» спеціальності 035 «Філологія» / уклад. О. К. Пеліван ; Нац. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Олді+, 2024. – 54 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28433 ; https://doi.org/10.32837/11300.28433
Keywords: англійська мова; практикум; робота з художнім текстом