Теоретичні засади захисту житлових законних інтересів - Галянтич, Миколай Костянтинович (Одеса, 2017)
У статті комплексно досліджуються на понятійному рівні термін «житловий інтерес» з метою єдиного розуміння термінології в різних нормативних документах. Також проводиться відмежування поняття суб'єктивного житлового права та законного житлового інтересу, загальний та спеціальний інтерес з метою їх судового захисту.
Галянтич М. К. Теоретичні засади захисту житлових законних інтересів / М. К. Галянтич // Часопис цивілістики : наук.-практ. журн. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Є. О. Харитонов (заст. голов. ред.), К. Г. Некіт (відп. секр.) [та ін.]. - Одеса, 2017. – Вип. 27. – С. 173-177.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; житловий інтерес; житлове право; охоронюваний законом інтерес; право на захист; housing interest; housing law; interest protected by law; protection