Господарсько-правова природа договору пайової участі у розвиток інфраструктури населеного пункту - Квасніцька, О. О.; Квасницкая, О. А.; Kvasnitska, O. A. (Одеса: Юрид. л-ра, 2014)
У статті досліджуються умови, особливості та практичні проблеми договору про пайову участь у розвитку інфраструктури населеного пункту. Теоретичному аналізу підлягають зобов'язання, підставою виникнення яких є укладення договору про пайову участь. Висвіт¬люються практичні проблеми та законодавчі неузгодженості при реалізації таких договорів.
Квасніцька О. О. Господарсько-правова природа договору пайової участі у розвиток інфраструктури населеного пункту / О. О. Квасніцька // Наукові праці Національного університету "Одеська юридична академія" : зб. наук. праць / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред), Ю. П. Аленін [та ін] ; відп. за вип. В. М. Дрьомін ; МОН України, НУ "ОЮА". - Одеса : Юрид. л-ра, 2014. - Т. 14. - С. 312-322.
Keywords: договір про пайову участь; інфраструктура населеного пункту; забудовник; будівельна діяльність; будівельний процес; грошове зобов'язання; господарський порядок; публічний інтерес; приватний інтерес; contract of divvy's participation; infrastructure of the village; developer; construction activity; construction process; liabilities; economic order; public interest; private interest