Право власності на природні ресурси виключної (морської) економічної зони та континентального шельфу України - Каракаш, Ілля Іванович; Каракаш, І. І.; Каракаш, Илья Иванович; Karakash, Illia I. (Одеса : Гельветика, 2017)
Статтю присвячено дослідженню належності та розробки, використання й охорони природних ресурсів виключної (морської) економічної зони і континентального шельфу за українським законодавством та нормами міжнародного права.

Статья посвящена исследованию принадлежности и разработки природных ресурсов, использования и охраны исключительной (морской) экономической зоны и континентального шельфа по украинскому законодательству и нормам международного права.

The article is devoted to the study of the belonging and development of natural resources, the use and protection of the exclusive (marine) economic zone and the continental shelf in accordance with Ukrainian national legislation and international law.
Каракаш І. І. Право власності на природні ресурси виключної (морської) економічної зони та континентального шельфу України / І. І. Каракаш // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 19 / голов. ред. Ю. В. Цуркан-Сайфуліна ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Гельветика, 2017. – C. 161-173.
Keywords: право власності; суверенні права; прибережна держава; виключна економічна зона; континентальний шельф; право собственности; суверенные права; прибрежное государство; исключительная экономическая зона; континентальный шельф; property right; sovereign rights; coastal state; exclusive economic zone; con-tinental shelf; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE