Підходи до визначення поняття протидії тероризму в Україні - Трофімцов, В. А.; Трофимцов, В. А.; Trofimzov, V. A. (Одеса : Юрид. л-ра, 2015)
У статті на законодавчому та доктринальному рівні здійснено аналіз поняття «протидія тероризму». Наголошено на важливості такої діяльності, як протидія тероризму на міжна родному рівні та на рівні окремо взятої держави.
Трофімцов В. А. Підходи до визначення поняття протидії тероризму в Україні / В. А. Трофімцов // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 16 / голов. ред. М. В. Афанасьєва ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2015. - С. 404-409.
Keywords: тероризм; боротьба; протидія тероризму; злочинність; запобігання злочинності; терроризм; борьба; противодействие терроризму; преступность; предупреждение преступности; terrorism; fighting; counter-terrorism; crime; crime prevention