Деполітізація та пан-націоналізм: два антагоністичні проекти виходу за рамки національної ідентичності в умовах глобалізації XXI ст. - Гут, А. Я. (Київ, 2019)
У статті представлені результати дослідження напрямів та особливостей двох антагоністичних проектів: деполітізації та пан-націоналізму. Проаналізовано проекти та вихід їх за рамки національної ідентичності в умовах глобалізації XXI ст.
Гут А. Я. Деполітізація та пан-націоналізм: два антагоністичні проекти виходу за рамки національної ідентичності в умовах глобалізації XXI ст. / А. Я. Гут // Трансформація політичних процесів у XXI столітті, IX Національний конвент: матеріали IX Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Київ, 23- 24 травня 2019 р.) / за загальною редакцією Конверського А. Є. та ін., Київ, 2019. – С. 64-70.
Keywords: деполітізація; політичний дискурс; національна держава; глобалізація; пан-націоналізм