ENGLISH for Masters of Clinical Psychology Practical Course. Практикум з англійської мови за професійним спрямуванням для здобувачів другого магістерського рівня факультету політології, психології та соціології за спеціальністю «Клінічна психологія» - Алєксєєв Микола Едгардович; Алєксєєв М. Е.; Alieksieiev Mykola E.; Дихта Наталя Миколаївна; Дихта Н. М.; Dykhta Natalia M (Одеса : Юридична література, 2025)
Практикум з англійської мови для магістрів в сфері клінічної психології підготовлені викладачами кафедри іноземних мов Національного університету «Одеська юридична академія» і висвітлюють предмет та методи щодо вивчення дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням» здобувачами вищої освіти другого магістерського рівня. Структура подання матеріалу відповідає силабусу викладання цієї дисципліни у закладах вищої освіти. Запропоновано рекомендації щодо вивчення даної дисципліни поступово з ознайомленням конкретних тем та закріпленням матеріалу на практиці, виконуючи відповідні завдання. Матеріал побудовано в логічній послідовності, а також передбачається подальше використання отриманих вмінь та навичок, в тому числі, в майбутній професійній діяльності.
Алексєєв М. Е., Дихта Н. М. ENGLISH for Masters of Clinical Psychology Practical Course. Практикум з англійської мови за професійним спрямуванням для здобувачів другого магістерського рівня факультету політології, психології та соціології за спеціальністю «Клінічна психологія» / М. Е. Алексєєв., Н. М. Дихта. – Одеса : Юридична література, 2025. – 57с. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29569
Keywords: англійська мова; клінічна психологія; іноземна мова за професійним спрямуванням; foreign language for professional purposes; HUMANITIES and RELIGION: Languages and linguistics: Other Germanic languages: English language; MEDICINE: Physiology and pharmacology: Physiology: Clinical physiology