Основи написання курсової роботи з філології : методичні рекомендації ля здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 03 «Гуманітарні науки» спеціальності 035 «Філологія» - Томчаковська, Юлія Олегівна; Строченко, Леся Василівна; Єрьоменко, Світлана Василівна; Томчаковський, Олександр Георгійович (Університетська книга, 2024)
Методичні рекомендації «Основи написання курсової роботи з філології» призначені для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 03 «Гуманітарні науки» спеціальності 035 «Філологія». Мета рекомендацій полягає в описі та ознайомленні здобувачів вищої освіти з основоположними принципами виконання і написання наукової роботи з філології. Методичні рекомендації окреслюють як загальну методологію наукової роботи, так і конкретні змістовні та технічні вимоги до курсових робіт з філології.
Основи написання курсової роботи з філології : метод. реком. для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 03 «Гуманітарні науки» спеціальності 035 «Філологія» / уклад. Ю. О. Томчаковська, Л. В. Строченко, С. В. Єрьоменко, О. Г. Томчаковський ; Нац. ун-т «Одеська юридична академія». – Університетська книга, 2024. – 32 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27383
Keywords: Зміст та структура курсової роботи; Методологія наукового дослідження в галузі філології; Наукові парадигми в лінгвістиці; Методи лінгвістичних досліджень