Порядок надання безоплатної правової допомоги адвокатами - Куліш, А. Ю. (Одеса: Юридична література, 2015)
Стаття присвячена висвітленню актуальної теми, зокрема про порядок надання адвокатом безоплатної вторинної правової допомоги. Особа, яка бере участь у справі, має право на правову допомогу, яка надається адвокатами або іншими фахівцями в галузі права в порядку, встановленому законом.
Куліш А. Ю. Порядок надання безоплатної правової допомоги адвокатами / А. Ю. Куліш // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 49-51.
Keywords: адвокат; безоплатна правова допомога; юридичні консультації; право на правову допомогу; центри безоплатної вторинної правової допомоги