Дослідження статистичних характеристики випадкових величин : Методичні вказівки та варіанти комплексного завдання для студентів другого курсу всіх спеціальностей - Стрелковська, Ірина Вікторівна; Стрелковська, І. В.; Стрелковская, Ирина Викторовна; Strelkovska, Iryna V.; Яковчук, О. П.; Соколов, Л. І.; Григор’єва, Т. І. (Одеса, 2008)
Наведені методичні вказівки містять зразки розв’язків завдань та варіанти комплексного завдання з елементів математичної статистики, які були запропоновані проф. Г.В. Піддубним. Методичні вказівки призначені для студентів усіх спеціальностей, що вивчають курс вищої математики.
Дослідження статистичних характеристики випадкових величин : метод. вказ. та вар. комплекс. завд. для студ. другого курсу всіх спеціальностей / І. В. Стрелковська, О. П. Яковчук, Л. І. Соколов, Т. І. Григор’єва. − Одеса, 2008. − 45 с.
Keywords: стислі теоретичні відомості з обробки дослідних даних; постановка задач з обробки дослідних даних; статистичні розподіли; оцінка невідомої числової характеристики закону розподілу; вирівнювання статистичних розподілів; Research Subject Categories::MATHEMATICS