Видача свідоцтв про придбання майна з прилюдних торгів (аукціонів) та державна реєстрація речових прав на його підставі - Орзіх, Юрій Геннадійович; Орзих, Юрий Геннадиевич; Orzikh, Yurii H. (My University, 2017)
У статті розглядається нотаріальний процес видачі свідоцтв про придбання майна з прилюдних торгів (аукціонів) та державна реєстрація речових прав на його підставі відповідно до нового законодавства України, його (процесу) особливості та прогалини в праві у цій групі правовідносин.

В статье рассматривается нотариальный процесс выдачи свидетельства о приобретении имущества с публичных торгов (аукционов) и государственная регистрация вещных прав на его основании в соответствии с новым законодательством Украины, его (процесса) особенности и пробелы в праве в данной группе правоотношений.

Notarial process of issuing of certificate of purchasing property from public auction and state registration of corporeal rights upon its baseaccording to the newest legislation, its (process) peculiarities and gaps in the law in this field are examined in this article.
Орзіх Ю. Г. Видача свідоцтв про придбання майна з прилюдних торгів (аукціонів) та державна реєстрація речових прав на його підставі / Ю. Г. Орзіх // Часопис цивілістики. – 2017. – Вип. 24. – С.36-40.
Keywords: свідоцтво про придбання майна з прилюдних торгів (аукціонів); речові права на нерухоме майно; нотаріальний процес; електронні торги; свидетельство о приобретении имущества с публичных торгов (аукционов); вещные права на недвижимое имущество; нотариальный процесс; электронные торги; certificate of purchasing property from public auction; corporeal rights to real estate; notarial process; electronic auction