Імідж адвоката - Таніна, І. А. (Одеса: Юридична література, 2015)
В статті досліджується "імідж адвоката" і структурні елементи на яких він базується, вплив "іміджа" на успішність адвоката.
Таніна І. А. Імідж адвоката / І. А. Таніна // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 108-110.
Keywords: "імідж адвоката"; іміджелогія; "імідж"; темперамент; риторика; статус; імеджмейкер