Функції неологізмів в англомовних романах жанру "чикліт" - Циганкова, З. М.; Цыганкова, З. Н.; Tsygankova, Z. М. (Одеса : Гельветика, 2014)
Стаття присвячена аналізові та описові функцій, які виконують неологізми в романах жанру «чикліт». Особлива увага приділяється експресивним характеристикам новотворів, які відображають сучасний літературний жанр.
Циганкова З. М. Функції неологізмів в англомовних романах жанру "чикліт" / З. М. Циганкова // Одеський лінгвістичний вісник. – 2014. – Вип. 4. – С. 300-304.
Keywords: постфемінізм; неологізм; функції; номінативність; інформативність; експресивність; постфеминизм; неологизм; функции; номинативность; информативность; экспрессивность; postfeminism; neologism; functions; nominative content; informative content; emotional content