Щодо категорії "політична доцільність" в кримінальному праві - Степаненко, О. В. (Одеса: Юридична література, 2015)
Статтю присвячено дослідженню категорії "політична доцільність" в кримінальному праві. Проаналізовано основні напрямки та підходи щодо вивчення вказаної проблематики. Розкрито зміст поняття "політична доцільність" в кримінальному праві.
Степаненко О. В. Щодо категорії "політична доцільність" в кримінальному праві / О. В. Степаненко // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 230-231.
Keywords: кримінальне право; доцільність кримінального права; політична доцільність; завдання кримінального права; засоби кримінального права; політична доцільність в кримінальному праві