Психологічне забезпечення правоохоронної діяльності : навчально-методичний посібник - Цільмак, Олена Миколаївна (Одеса : НУ "ОЮА", 2025)
У навчально-методичному посібнику за кожною темою конкретизуються: головні питання змісту лекції, практичні та індивідуальні завдання для самостійної роботи, питання для контролю знань і вмінь, література для підготовки до практичного заняття та план практичного заняття. Видання призначено для здобувачів вищої освіти, які вивчають навчальну дисципліну «Психологічне забезпечення правоохоронної діяльності» та викладачів закладів вищої освіти.
Цільмак О. М. Психологічне забезпечення правоохоронної діяльності : навч.-метод. посіб. / О. М. Цільмак. - Одеса : НУ "ОЮА", 2025. - 149 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29325
Keywords: напрями психологічного забезпечення правоохоронної діяльності; пізнання психології особистості; особливості комунікативної діяльності правоохоронця; психологічні особливості верифікації показань; прийоми маніпулювання; К. Леонгард «Акцентуація характеру»; діагностика міжособистісних стосунків (за Т. Лірі)