Інформаційна функція податкових органів України: щодо визначення поняття - Бамбізов, Є. Є.; Бамбизов, Е. Е.; Bambizov, E. E. (Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2016)
Проаналізовано доктринальні підходи щодо визначення поняття "функції держави", "функції державного органу", «функції органів державної влади», а також визначено співвідношення зазначених категорій; надано авторське визначення поняття "інформаційна функція податкових органів" та окреслено основні напрями її реалізації.

Информационная функция налоговых органов Украины: относительно определения понятия. Проанализированы доктринальные подходы к определению понятия "функции государства", "функции государственного органа", "функции органов государственной власти", а также определено соотношение указанных категорий; предоставлено авторское определение понятия "информационная функция налоговых органов" и обозначены основные направления ее реализации.

Information function of the tax authorities of Ukraine: on the definition. Analyzed doctrinal approaches to the definition of “public functions”, “public authority functions”, “functions of state power”, and also the value of the above categories; copyright to the definition of “information function of the tax authorities” and outlined the main directions of its implementation.
Бамбізов Є. Є. Інформаційна функція податкових органів України: щодо визначення поняття / Є. Є. Бамбізов // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва. – Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2016. – Вип. 77. – С. 9-14.
Keywords: податкова інформація; функція держави; інформаційна функція; інформаційна функція податкових органів; комунікативна функція податкових органів; налоговая информация; функция государства; информационная функция; информационная функция налоговых органов; коммуникативная функция налоговых органов; tax information; feature state information function; information function of the tax authorities; tax authorities communicative function