Комп’ютерна схемотехніка та архітектура комп’ютерів : навчальний посібник для підготовки здобувачів вищої освіти галузі знань 12 «Інформаційні технології» - Задерейко Олександр Владиславович; Трофименко Олена Григорівна; Логінова Наталія Іванівна; Чикунов Павло Олександрович; Гура Володимир Ігоревич; Грезіна Олена Миколаївна (Одеса : Фенікс ; НУ "ОЮА", 2024)
В навчальному посібнику розглянуто основні принципи схемотехнічної побудови складових персонального комп’ютера, які формують багаторівневу структурну організацію комп’ютерних систем. Навчальний посібник призначено для підготовки до лекційних занять і практичних робіт, які виконуються в рамках навчальної дисципліни, присвяченої вивченню фундаментальних основ комп’ютерної схемотехніки та архітектури комп’ютерів ІТ-спеціалістами.
Комп’ютерна схемотехніка та архітектура комп’ютерів : навч. посіб. для підгот. здобув. вищої освіти галузі знань 12 «Інформаційні технології». 3-тє вид. перероб. і доп. [Електронне видання] / О. В. Задерейко, Н. І. Логінова, О. Г. Трофименко, В. І. Гура, П. О. Чикунов, О. М. Грезіна ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2024. – 251 с. Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27830
Keywords: прийоми розробки ігрових вебзастосунків; розробка ігрових вебзастосунків; програмування JavaScript; створення простих вебігор; програмування веб ігор; HTML5