Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Управління якістю продуктів та послуг у ЗРГ" - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024)
Комплекс включає: 1_РП_Управління_якістю_продукції_та_послуг_у_ЗРГ. 2-Силабус_Управління_якістю_продукції_та_послуг_у_ЗРГ. 3-Тематика та опорний конспект лекцій_Управління якістю продукції та послуг у ЗРГ. 4_Методичні рекомендації для підготовки для практичних занять_ Управління якістю продукції та послуг у ЗРГ. 5_Методичні рекомендації для підготовки до самостійної роботи_ Управління якістю продукції та послуг у ЗРГ. 6_Методичні рекомендації для підготовки для індивідуальної роботи_Управління якістю продукції та послуг у ЗРГ. 7_Питання до заліку_ Управління якістю продукції та послуг у ЗРГ. 8_Теми рефератів_ Управління якістю продукції та послуг у ЗРГ.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Управління якістю продуктів та послуг у ЗРГ" ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2024. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28559