Історія сучасних музичних стилів: Eра свінгу, бібоп та формування підгрунтя переходу джазу до елітарного мистецтва : Методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів 2 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 025 – Музичне мистецтво. (друге видання) - Кравець, Ніна Вячеславівна; Кравець, Н. В. (Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2023)
Навчально-методичні рекомендації «Історія сучасних музичних стилів» розроблено відповідно до навчального плану, в якості додаткового матеріалу до спеціальної дисципліни «Сольний спів», що допоможе здобувачам послідовно систематизувати розуміння, стилістичну етимологію та усвідомити історичні передумови виникнення популярних музичних стилів, міжстильові взаємини та їх розвиток; сформувати понятійний базовий бекграунд та упорядкувати хронологічні дані; використовувати свої знання в умовах навчання; нарощувати та узагальнювати свій виконавський досвід та потенціал, розвинути вокально-технічні можливості в умовах різноманіття естрадної та джазової музики. Матеріали призначено для здобувачів факультету мистецтва і дизайну, кафедри музичного мистецтва та звукорежисури Міжнародного гуманітарного університету, першого бакалаврського рівня за спеціальністю «025 Музичне мистецтво», та має на меті більш детально розгорнути окремі теми.
Кравець Н. В. Історія сучасних музичних стилів: Eра свінгу, бібоп та формування підгрунтя переходу джазу до елітарного мистецтва : метод. реком.для самост. роботи здобув.2 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 025 – Музичне мистецтво. (2 видання). [Електронне видання] / Н. В. Кравець ; Кафедра музичного мистецтва та звукорежисури Міжнародного гуманітарного університету. – Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2023. – 42 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/26822
Keywords: Ера свінгу; Страйд; Дюк Еллінгтон; джаз; Бібоп; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Music education