Развитие института адвокатуры на украинских землях Российской империи в дореволюционный период - Ткачук, Д. Э. (Одеса:Фелікс, 2013)
У статті розглядаються основні аспекти становлення адвокатської професії в історії України в Російській імперії в дореволюційний період.
Ткачук Д. Э. Развитие института адвокатуры на украинских землях Российской империи в дореволюционный период / Д. Э. Ткачук // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.181-182.
Keywords: адвокатура; адвокатська діяльність; присяжні повірені; судова реформа1864 р.; інститут судового захисту