Значення принципу уникнення конфлікту інтересів в адвокатській діяльності - Суйчимезова, В. О. (Одеса: Фенікс, 2022)
У статті розкрито сутність конфлікту інтересів як правового явища. Визначена правова природа конфлікту інтересів під час діяльності адвоката. Надано поняття принципу уникнення конфлікту інтересів в адвокатській діяльності.
Суйчимезова В. О. Значення принципу уникнення конфлікту інтересів в адвокатській діяльності / В. О. Суйчимезова // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 404-406.
Keywords: адвокат; принципи діяльності; уникнення конфлікту інтересів; сутність; поняття