Фізика : навчально-методичні рекомендації - Василенко, Микола Дмитрович; Василенко, М. Д.; Василенко, Николай Дмитриевич; Vasylenko, Mykola D. (Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020)
Навчально-методичні рекомендації з курсу «Фізика» розроблено відповідно до навчального плану, вони складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій із проведення практичних занять, питань до самоконтролю, завдань для самостійної роботи, списку рекомендованої літератури. Вивчення дисципліни «Фізика» допоможе студентам розвинути навички застосування методів та засобів оцінки ризиків в умовах широкого використання сучасних інформаційних технологій з розумінням електромагнетизму, хвилевих процесів в різних середовищах, принципів роботи напівпровідникових приладів в комп’ютерних системах Матеріали призначено для студентів факультету кібербезпеки та інформаційних технологій Національного університету «Одеська юридична академія», які навчаються за спеціальністю «Кібербезпека».

Учебно-методические рекомендации по курсу «Физика» разработаны в соответствии с учебным планом, состоят из учебной программы курса, методических рекомендаций по проведению практических занятий, вопросов к самоконтролю, заданий для самостоятельной работы, списка рекомендуемой литературы. Изучение дисциплины «Физика» поможет студентам развить навыки применения методов и средств оценки рисков в условиях широкого использования современных информационных технологий с пониманием электромагнетизма, волновых процессов в различных средах, принципов работы полупроводниковых приборов в компьютерных системах. Материалы предназначены для студентов факультета кибербезопасности и информационных технологий Национального университета «Одесская юридическая академия», обучающихся по специальности «Кибербезопасность».

Educational and methodological recommendations for the course "Physics" are developed in accordance with the curriculum, consist of a curriculum of the course, guidelines for practical exercises, questions for self-control, tasks for independent work, a list of recommended literature. The study of the discipline "Physics" will help students develop skills in applying methods and means of risk assessment in the context of widespread use of modern information technologies with an understanding of electromagnetism, wave processes in various environments, the principles of semiconductor devices in computer systems. The materials are intended for students of the Faculty of Cybersecurity and Information Technologies of the National University "Odessa Law Academy", studying in the specialty "Cybersecurity".
Василенко М. Д. Фізика : навчально-методичні рекомендації (в допомогу до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра факультету кібербезпеки та інформаційних технологій) / М. Д. Василенко; кафедра кібербезпеки НУ «Одеська юридична академія». - Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. - 32 с.
Keywords: Research Subject Categories::TECHNOLOGY::Information technology