Ієрархія цінностей права - Горобець, Костянтин Валерійович; Горобец, Константин Валерьевич; Gorobets, Kostiantyn V. (My University, 2012)
В статье предпринята попытка классификации основных подходов к построению иерархии ценностей права. Выделены и проанализированы гуманистический, нормативный и телеологический подходы к иерархизации ценностей права.

The article deals with an attempt of classifying the main approaches to the hierarchy of values of law. With that task the humanistic, normative and teleological approaches to the values of law hierarcysation are shown and analyzed.

У статті здійснено спробу класифікації основних підходів до побудови ієрархії цінностей права. Виділено й проаналізовано гуманістичний, нормативний і телеологічний підходи до ієрархізації цінностей права.
Горобець К. В. Ієрархія цінностей права / К. В. Горобець // Вісник академії адвокатури України. – 2012. – Число 2 (24). – С. 75-81.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE::Other law::Jurisprudence; правова аксіологія; цінності права; ієрархія цінностей права; правовая аксиология; ценности права; иерархия ценностей права