Методичні вказівки для виконання курсової роботи для здобувачів спеціальності 073 «Менеджмент» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти - Горбаченко, Станіслав Анатолійович; Разінкін, Нікіта Сергійович (Одеса : НУ «ОЮА», 2024)
Розглянуто ключові аспекти структури та форматування кваліфікаційної роботи для студентів, що набувають перший рівень вищої освіти - бакалавратуру. Надані рекомендації спрямовані на допомогу студентам у визначенні очікувань до виконання кваліфікаційної роботи та забезпечують керований та організований процес її підготовки.
Горбаченко С. А. Методичні вказівки для виконання курсової роботи для здобувачів спеціальності 073 «Менеджмент» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти" [Електронне видання] / С. А. Горбаченко, Н. С. Разінкін. - Одеса : НУ «ОЮА». - 29 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29769
Keywords: етапи розробки курсової роботи; цілі та задачі виконання курсової роботи; зміст; обсяг та склад курсової роботи