Социально-экономические детерминанты электорального поведения - Буценко, Е. В. (Одеса, 2016)
У статті аналізуються чинники детермінації електоральної поведінки населення перехідного суспільства. Стаття розширює коло знань з даного питання і розрахована на студентів, викладачів і дослідників, чиї інтереси лежать в площині електоральної соціології.
Буценко Е. В. Социально-экономические детерминанты электорального поведения / Е. В. Буценко // Людина, суспільство, політика : актуальні виклики сучасності: матеріали III Міжнародної наук.-практ. конф. (м. Одеса, 12-13 лютого 2016 р.) за заг. ред. Д. В. Яковлева. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2016.– С. 7-11.
Keywords: детермінанта; вибори; моделі електоральної поведінки; електоральна поведінка; електоральна соціологія